MESOTROPIN


Sejak kami jual M-sotropin sejak dari bulan Jun 2015, ramai yang tertanya-tanya, apa itu M-sotropin. Oleh itu artikel ini adalah kami buat khas untuk anda mengenali apa itu M-sotropin.

M-sotropin adalah produk keluaran Mesotropin Sdn Bhd. yang berlokasi di Marang, Terengganu. Pemilik Mesotropin Sdn. Bhd adalah tuan Hafiz Wasa yang merupakan seorang usahawan membuka farmasi di Marang, Terengganu.

Melihatkan produk untuk bina badan amat banyak di pasaran tapi ada satu kekurangan, iaitu kebanyak produk di Malaysia tiada sijil Halal.

Atas inisiatif itu, tuan Hafiz Wasa yang sebelum ini mengeluarkan produk Whey Protein Halal, mengeluarkan produk berasaskan asid amino untuk bina badan yang dinamakanM-sotropin.

Apa Itu M-sotropin?

M-sotropin adalah ramuan campuran herba (Tongkat Ali & Tribulus) dan asid amino untuk membantu pembesaran otot dan mengurangkan peratusan lemak dalam badan dengan cepat dan berkesan.

Bagaimana M-sotropin Berfungsi?

Pengambilan M-sotropin sebelum melakukan senaman bina badan (workout) akan mengaktifkan sistem metabolisma badan anda secara semula jadi.

Pengaktifan sistem metabolisma menerusi proses anabolik adalah keupayaan utama untuk membantu anda meningkatkan jisim otot pada tahap maksimum.

Bagaimana Tindak Balas M-sotropin?

M-sotropin bertindak secara natural dengan cara mengaktifkan perembesan 2 hormon utama iaitu testosterone dan juga hormon pembesaran (GH). 2 hormon ini sangat penting bagi memastikan proses anabolik berjalan dengan lancar.

Jangka Masa Kesan Penggunaan?

M-sotropin telah di’design’ mengikut proses fisiologi lelaki Asia. Disebabkan ia adalah proses anabolik semulajadi, M-sotropin tidak memberi kesan 48 jam selepas penggunaan.

Kajian tidak rasmi yang dijalankan menunjukkan kesan produk ini terhadap pembesaran otot-otot adalah sekitar 8 minggu hingga 12 minggu dengan syarat ambil 3 biji & workout secara konsisten setiap hari.

Ia memerlukan masa 8 hingga 12 minggu supaya kepekatan dalam badan mencapai tahap terapeutik yang diperlukan.

M-sotropin digunakan oleh Sazali Samad, dan para selebriti seperti Fizo Omar, Hairul Azreen dan ramai lagi.

Cara Penggunaan?

Untuk permulaan, ambil 2 biji sebelum workout. Seminggu selepas penggunaan, anda boleh mulakan pengambilan 3 biji sebelum workout.

 

Kesan Selepas Penggunaan?

Anda akan merasai beberapa perubahan terhadap diri anda terutamanya melibatkan saiz otot dan prestasi ketika anda workout.

Anda akan mengalami peningkatan saiz otot dan disamping itu lemak yang ada pada diri anda juga makin berkurang.

Tambahan pula, stamina dan kekuatan otot anda semakin meningkat dari semasa ke semasa selepas penggunaan 1 hingga 2 minggu penggunaan.

Cara PembelianWhatsapp KOD “M1” dan hantar ke 019-9873531 untuk tempahan, bayaran dan pertanyaan produk MESOTROPIN

Nak ebook PERCUMA TEKNK 6 PACK?

Masukkan nama dan emel anda di bawah dan kami akan hantar terus ke emel anda