Usah Panik Kalau Berat Badan Naik Mendadak Sebab 6TROPIN Boleh Bantu Hilangkan Resah & Gelisah Korang Tu…

Berapa ramai kat sini
dah cuba ikhtiar turunkan berat badan,
tapi tak berjaya?

Kalau ada cer say I !

Ok,jangan panik.
Relaks dan kosongkan minda,
tarik nafas & hembus perlahan-lahan…

Ambil perhatian
dan hadam betul-betul
apa yang abang nak cakap ni.

Memula sekali kena tengok
apa jenis makanan yang korang makan.

Pastikan makanan yang diambil adalah
dari real food yang tidak diproses,
segar dan tidak mengandungi bahan pengawet.

Senang cerita,
buang semua jenis jajan
makanan segera dan minuman
yang mengandungi ‘artificial sweetener’
dan ubah pemakanan anda.

Ambil nasi,ikan,ayam,daging dan sayur,
sukat suku-suku separuh iaitu
nasi suku,protein suku
dan separuh pinggan lagi sayur.

Tukar minuman bergula
kepada air kosong.

Ambil masa 30 minit setiap hari
untuk bersenam dan dapatkan tidur
7-8 jam sehari.

Korang pasti akan merasai perubahannya.
.
.
.
Mahu pembakaran lemak yang lebih optimum?

Apa kata anda cuba fat burner.
Fat burner yang disyorkan kerana berkesan dan selamat adalah 6-TROPIN.

Kenapa perlu ambil fat burner?

Bukan ke ambil fat burner itu sia-sia sahaja?

Siapa kata sia-sia? Professor atau dekan university mana cakap macam tu.

Mai cheq nak habag kat hangpa semua…

Hangpa semua tahu tak apa itu ‘after-burn-effect’?

Ini sebenarnya rahsia macam mana bodybuilder dapat mengurangkan fat % dalam masa yang pantas.

Korang pergi la tanya mana-mana bodybuilder, hampir 100% daripada mereka semua ambil fat burner…

Ok2… macam ni cerita dia…

‘After Burn Effect’ itu adalah proses pembakaran lemak SELEPAS latihan. Ia berlangsung 24jam hingga 48jam selepas aktiviti fizikal yang kita buat.

Bila korang buat aktiviti PERTAMA tadi, korang akan membakar lemak ketika senaman sahaja. Selepas senaman masih ada proses pembakaran lemak namun nisbahnya sikit sahaja.

Bila korang buat aktiviti KEDUA, pembakaran lemak selepas senaman lebih banyak daripada aktiviti PERTAMA.

So untuk MAKSIMUMKAN lagi proses pembakaran lemak selepas latihan, korang ambillah fat buner.

Foto Mesotropin.

6-TROPIN dapat meningkatkan lagi nisbah penukaran lemak kepada tenaga selepas latihan. Makna kata lemak anda digunakan secara maksimum selepas latihan. Dalam tempoh 48jam selepas latihan pun lemak korang masih lagi digunakan!

So abang harap korang faham macam mana korang dapat membakar lemak secara maksimum.
.
.
.
.
BELI 6TROPIN & DAPATKAN TSHIRT BESERTA EBOOK TEKNIK BAKAR LEMAK PANTAS!
.
Nak tak cepatkan lagi pembakaran lemak?
.
Tukarlah LEMAK anda tu kepada TENAGA yang boleh digunakan.
.
Dengan 6TROPIN Fat Burner, ianya sangat membantu kepada pengurangan peratus lemak badan sekiranya ia seiring dengan diet dan juga latihan fizikal .
.
Selain itu,ianya juga membantu kepada peningkatan kapasiti aerobik sekiranya diambil selepas latihan fizikal dimana tempoh pembakaran kalori akan dipanjangkan meskipun latihan telah berakhir.
.
Mahukah anda mencuba 6TROPIN fat burner?
.
Hubungi AGEN DRO SHAH di 019-9873531
.

About Bro Shah 37 Articles

Stockist Leader MESOTROPIN
Call us Now For Detail +6019987351

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Nak ebook PERCUMA TEKNK 6 PACK?

Masukkan nama dan emel anda di bawah dan kami akan hantar terus ke emel anda