Resepi diet untuk juadah berbuka anda

Hari ini kami nak ‘share’ menu diet yang sihat untuk anda berbuka nanti. Maklumlah ramai sangat yang PM kami tanya menu berbuka apa yang sihat dan bagus.

Ok! jom kita mulakan…..

Menu: Ikan Tenggiri Grill

Bahan-bahan:

165g ikan tenggiri di potong ‘cantik’ macam gambar.
1/2 biji lemon
Garam
Lada hitam
Minyak zaitun (olive oil)
Kacang hijau

Cara penyediaan:
1. Perisakan ikan tenggiri bersama lada hitam dan sedikit garam.
2. Tuang sedikit minyak ziatun atas pemanggang. Apabila pemanggang telah panas, boleh masukkan ikan yang digaul bersama garamdan lada hitam. Minimakan saiz api.
3. Panaskan setiap bahagian selama 3-4 minit.
4. Apabila sudah masak, boleh hidangkan bersama lemon dan juga kacang hijau. Selain kacang hijau, korang boleh je letak bahanlain. Kacang merah ke, kentang putar ke, tomato ke atau timun.
5. Hiasan ikut kreativiti korang. Tak kan itu pun admin nak ajar?? hehe :p

erm…siap lah menu simple dan sihat anda.

Jom kita lihat beberapa maklumat nutrisi menu diet ini.

Kalori: 426 kcal
Lemak: 31.5 gram
Karbohidrat: 2.1 gram
Protein: 33.3 gram

So apa tunggu lagi, balik kerja nanti singgah la kat mana2 tesco ke, Giant ke atau Mydin untuk cari bahan-bahan untuk buat menu ‘special’ ini…

MUDAH|SIMPLE|SIHAT

===
Bagi anda yang SERIUS ingin MEMBAKAR LEBIHAN LEMAK pada diri anda dalam masa 30 hari dengan berkesan, anda boleh mencuba pengambilan 6TROPIN dengan menghubungi  kami di talian:

==> 019 987 3531

About Bro Shah 37 Articles
Stockist Leader MESOTROPIN Call us Now For Detail +6019987351

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Nak ebook PERCUMA TEKNK 6 PACK?

Masukkan nama dan emel anda di bawah dan kami akan hantar terus ke emel anda